Bij Little Makuzu zijn we erg geïnteresseerd in het effect van moderne technologie op kinderen. Neem de snelheid waarmee jonge kinderen touchscreenbediening leren: er groeit een nieuwe generatie op voor wie smartphones en tablets vanzelfsprekend zijn.

Wij denken dat met zorg en passie ontworpen apps kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Het doel van Little Makuzu is dan ook om het leuke en het leerzame samen te brengen in mooie, doordachte kindersoftware, die de potentie benut van de nieuwe technologie. Daarnaast zijn onze apps altijd in het Nederlands geschreven en gesproken, eenvoudig te begrijpen en veilig in het gebruik.
Michiel Koorn Technical Director
Als technical director is Michiel verantwoordelijk voor de techniek achter onze apps. Hij heeft veel ervaring met het programmeren van apps voor kinderen en zorgt ervoor dat alles werkt zoals het moet.
michiel@littlemakuzu.com
SIGFRID VAN DRIEL Creative Director
Als creative director is Sigfrid verantwoordelijk voor het concept en design van onze apps. Hij houdt van mooie, eenvoudige ontwerpen, en laat zijn ideeën altijd testen door zijn kinderen Max en Mila.
sigfrid@littlemakuzu.com